Υλικά συνταγής
- 1800γρ. κατσικίσιο μπούτι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
- 1 κλαδάκι δενδρολίβανο
- 1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 φλιτζ. λευκό κρασί
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κιλό πατάτες
- 2 καρότα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.